ПОЧЕТНА - Denta ES

Највисок стандард на здравствена заштита

Сертифицирани по стандардот за квалитет ISO 9001:2015
 
 

 
 

НАШИ СОРАБОТНИЦИ

 
 
sor4
 
 

НАШИ ПАРТНЕРИ

 
logo-vivacy-copy.png.pagespeed.ce.Y0kqElzMG0 (1)
ormco
INNOAESTHETICS-Renewskin-Katowice
 

Добредојдовте во Нашата Клиника

Наша визија е да станеме лидер за специфичните области кои ги работиме и сериозен дел од стоматологијата и фацијалната естетика во Македонија. Преку детална грижа за пациентите, за нивна што поцелосна добросостојба, да создадеме Поликлиника со која ќе останат и они и нивните деца.

ЗА НАС

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • 800 - 2100
  • 900 - 1500

КОНТАКТ

Брзи факти за нашата клиника

Што обезбедуваме за вашето здравје