SHTËPI - Denta ES

Standardi më I lartë I mbrojtjes shëndetësore

Te sertifikuar sipas standardit per kualitet ISO 9001:2015
 
 

 
 

BASHKËPUNËTORË TANË

 
 
 
 

PARTNERËT TANË

 
 

Mirësevini në klinikën tonë

Vizioni ynë është që të jemi lider në lëmitë specifike të cilat I punojmë dhe një pjesë serioze e stomatologjisë dhe estetikës faciale ne Maqedoni. Përmes kujdesit detajik për pacientët, për mirëqenien e tyre, të krijojmë një Poliklinike në të cilën do të mbesin edhe ta, por edhe fëmitë e tyre.

PER NE

ORARI I PUNËS

  • 800 - 2100
  • 900 - 1500

KONTAKT

FAKTE PËR KLINIKËN TONË

Што обезбедуваме за вашето здравје?