Едукации и симпозиуми - Denta ES

3rd Orthodontic Congress - Ohrid

Balkan Ormco Symposium, Belgrade

„Damon“ напреден курс

„Damon“ почетен курс

San Diego kongres-AAO (American Association of Orthodontists)

Едукација за хијалуронски филери и ботокс

Едукацијата апликација на хијалуронскит филери со проф. Д-р Jean Pierre Amsellem

Прв меѓународен симпозиум на ортодонтите од Црна Гора