Липолиза

 

Липолиза

Липолизата вклучува инјектирање на активни супстанции кои доведуваат до топење на локализираните масни наслаги. Дента ЕС овие третмани ги изведува со производите INNO. INNO е светски познат бренд кој поседува сопствена лабораторија за развој на производи и секојдневно работи на подобрување на квалитетот на истите, а има широк асортиман од мезотераписки коктели до хемиски пилинг и секако производи за секојдневна нега на кожата и нејзина заштита од надворешни влијанија.