Фиксна/Мобилна Ортодонција

Фиксна ортодонција

Фиксни класични и „DAMON“ протези, почнувајќи од метални, титаниумски, високо естетски циркониумски, се до кристално чисти и транспарентни „ice“ брикети од компанијата „Ormco“.

Дознај повеќе…

Мобилна ортодонција

Класични мобилни протези или мултифункционални апарати кои овозможуваат правилен раст и развој на забите кај најмладите, од 3 години па се до 15 години.