Ламинати

Ламинати

Ламинатите претставуваат високо естетска фиксна конструкција на забите во фронтот изработена од високо квалитетни материјали кои даваат природен изглед на забите со цел да се постигне саканата насмевка, без или со минимално стругање на забната површина.

Директните композитни ламинати овозможуваат ремоделирање на забите без стругање на забните ткива и се изработуваат од високо квалитетни нано композитни материјали со висок сјај и природен изглед.