ORTODONCI - Denta ES
 

ORTODONCI


Ortodoncia është një ndër shërbimet tona kryesore. Ne jemi lider në tretmanin e disfunksionit temporomandibular dhe poliklinika e vetme e cila merret me ortopedi të nyjes temporomandibulare. Përfshin koreksion të vendosjes jo të drejtë të dhmëbëve nëpërmjet aparateve fikse dhe mobile, ortodoncisë linguale dhe ortodoncisë funksionale me qasje ortognatologjike.
Perparësia e jonë kryesore ne fushën e ortodoncisë është sistemi „DAMON“ nga „Ormco“, e cila përveq tretmanit të dhëmbëve ndikon ne tërë fytyrën dhe dukshëm e shkurton kohën e mbajtjes së protezave
 

Ortodonci fikse

Proteza fikse klasike dhe „DAMON“ duke filluar prej atyre metalike, prej titaniumit, cirkonit e deri tek transparentet „ice“ të kompanisë „Ormco“.

Ortodonci mobile

Proteza klasike mobile ose aparate multifunksionale të cilat mundësojnë rritje dhe zhvillim të drejtë te të rinjtë, prej moshës 3-vjecare deri në adoleshencë. 

DAMON SYSTEM
– sistem me forca të vogla!

Ekziston më shumë se 20 vite, e përdorin më shhumë se 4000 ortodontë anembanë botës dhhe deri tani janë trajtuar 1.500.000 pacientë! Asnjëherë nuk është vonë për një buzëqeshje të cilën gjithnjë e keni dashur! Protezat fikse mund ta lëvizin dhëmbin në cilindo moshë. Mbajtja e breketave të tejdukshme nuk do të pengon në jetën e juaj private dhe profesionale! Nëse munden personat e famshëm, ateherë pse të mos mundeni edhe ju!

DAMON Cleare bën atë ne mënyrë të padukshme, terapia juaj është fshehtësia ynë!

 

Ortodonci funksionale

Tretman unikat me te ashtuquajturën Frankel aparat e cila përfshinë qasje ortognatologjike e cila mundëson zgjidhjen e problemit me qendrimin dhe pozites e trupit tek fëmitë.

Ortodonci linguale

Proteza të padukshme te kompanisë „Ormco“ të cilat vendosen në pjesën e mbrendshme të dhëmbëve dhe shërbejnë për rregullmin e anomalive të dhëmbëve të përparmë.

 

Partneri ynë – ORMCO

Ortodoncia është një ndër fushat tona kryesore. Për atë, vendosëm të jua ofrojmë më të mirën nëpërmjet sistemeve të cilat përdoein principin më të rendesishëm për ne – të trajtohet secili pacient si individ I vecantë. Me partnerin tonë „Ormco“ arritëm të bëhemi edukatorë dhe përfaqësues të brendit prestigjioz „DAMON“, e cila nëpërmjet ortodontit ‘orientim kah fytyra’ jo vetëm se bëri revolucion tek protezat por edhe futi një aspekt të ri të shërimit të pacientit. Sistemi „DAMON“ karakterizohet me komfort më të madh tek pacienti, më pak kontrolla, procesi bëhet pa heqje të dhëmbëve, tretman më I shkurtë dhe rezultate më të mira duke përdorë forca më të vogla biologjike.

Ne ofrojmë opsionet më të mira për ju, sepse vetëm me shëndet të brendshëm mund të arrijmë estetikë të jashtme.