Damon System

Damon System

Постои повеќе од 20 години, го користат илјадинци ортодонти во светот и досега се третирани 1.500.000 пациенти! Никогаш не е доцна за насмевка каква секогаш сте посакувале! Фиксните протези можат да поместуваат заби во било која возраст. Носењето на кристално провидни брекети нема да смета на Вашиот приватен и деловен живот! Ако можат познатите личности, зошто не би можеле и Вие!

DAMON Clear тоа го прави неприметно, Вашата терапија е наша тајна!

Зошто “DAMON” системот е најдобро решение за вашите заби?

✔️ Помалку болка
✔️ Побрз третман
✔️ Повеќе удобност
✔️ Повеќе самодоверба
✔️ Помал број на контроли
✔️ Дискретен дизајн и скоро невидливи
✔️ Полесно чистење и подобра хигиена
✔️ Избор на метална или Естетска” невидлива” варијанта