Morpheus8

Morpheus8 

Morpheus8 е иновативен третман за подмладување на кожата. Комбинира микро игли и радиофреквентна енергија за да го стимулира производството на колаген, што резултира со поцврста, помазна и помладешка кожа во делот на лицето, вратот, деколтето и телото.

Morpheus8 е познат по својата способност да обезбеди затегнување на кожата, намалување на брчките и подобрување на текстурата, што го прави популарен избор за поединци кои бараат помладешки и подмладен изглед.

Овој минимално инвазивен метод е приспособлив, што го прави погоден за различни типови на кожа и проблеми. Morpheus8 нуди импресивни резултати во целокупно подмладување на лицето, што го прави популарен избор во областа на естетската медицина.